WELKOM

Wie zijn wij?

Schenke Personenvervoer is in 1985 opgericht en is uitgegroeid tot een bedrijf met circa 40 voertuigen en 50 chauffeurs.

We zijn professionals op het gebied van personenvoer. We werken samen met grote opdrachtgevers die op ons bouwen als het gaat om het tijdig en veilig vervoer van personen per taxi. Samen met onze chauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt.

Met ons duurzame wagenpark en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat klanten altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar hun bestemming worden gebracht.

Ons bedrijf is TX-Keur gecertificeerd.  Wij worden jaarlijks onafhankelijk getoetst om vast te stellen of we nog aan alle eisen voldoen. Daarnaast worden er doorlopend tussentijdse kwaliteitscontroles gehouden op straat, bij ziekenhuizen, scholen en instellingen waar onze taxi’s vaak komen.

Onze missie

Wij zijn een bedrijf dat kwalitatief en betrouwbaar taxivervoer biedt. Wij werken voornamelijk samen met regiecentrums en zijn daarbij dé best uitvoerende partij. Onze opdrachtgever beoordeelt onze dienstverlening als betrouwbaar, veilig en kwalitatief in de ruimste zin van het woord. We zijn naast de uitvoerende partij ook dé sparringpartner voor onze opdrachtgever en werken samen aan het continue verbeteren van de dienstverlening.

Onze chauffeurs zijn hét gezicht van de organisatie. Onze goed opgeleide medewerkers voelen zich welkom én gehoord in ons bedrijf. Als werkgever zijn we betrouwbaar, flexibel en betrokken en dat resulteert in het feit dat de medewerker en het bedrijf het beste in zichzelf naar boven halen.

Onze visie

Samen bereiken we meer! Ons bedrijf speelt in op aanwezige wensen van opdrachtgevers én kijkt naar de wensen en noodzakelijkheden op de langere termijn. Door transparant en open met de opdrachtgever te communiceren bereiken we samen beoogde én realistische doelen die voornamelijk betrekking hebben op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid binnen het personenvervoer.